Egyedi fejlesztések

egyedi_header

Egyedi megoldások Önnek fejlesztve

Az online jelenlét, egy haladó szellemű szoftveres megoldás, vagy a trendek előtt járó digitális felület sok ajtót fog megnyitni. Mi ebben leszünk a segítségére. Mi a következő lépés üzlete számára? Csak válassza ki, hogy milyen informatikai megoldás érdekelné!

phone

Mobil

Mobilalkalmazás fejlesztés Android, iOS és Windows Phone platformokra, akár cross-platform megoldásokkal. Innovatív technológiák a legjobb megoldásokért.

sw

Szoftver

Egyedi szoftvermegoldások, desktop, vagy webes kliens oldali megjelenítéssel. Felhő alapú technológiák, skálázható rendszerek az Ön igényeire szabva.

info

Web

Modern, professzionális, reszponzív webes megjelenés a designtól a kivitelezésig, akár tartalomgyártással és SEO-val egybekötve.

Szakértők vagyunk ebben

Az alábbiakban néhány olyan területet emeltünk ki, melyben 13 éves fennállásunk óta komoly tapasztalatot szereztünk.

Teljeskörű szoftverfejlesztés

Projekttervezés

A tervezési szakasz során elkészítjük a pontos fejlesztési ütemtervet, előkészítjük a fejlesztői csapatot, pontos követelményspecifikációt készítünk. Ekkor készülnek el a különböző use case-ek és user storie-k is, melyeket természetesen ügyfeleinkkel is egyeztetünk.

Fejlesztés

Fejlesztőcsapatunk profi szakemberekből áll, akik tapasztalt vezetők irányítása alatt, a megfelelő technológiák felhasználásával készítik el az ügyfeleink igényeit maximálisan kielégítő megoldásokat. Projektmenedzsmentünk alapvetően agilis módszertanokat követ, de ebben is alkalmazkodunk megrendelőinkhez.

Arculat és design

Legyen szó visszafogott megjelenésről, vagy arról a bizonyos “hű-hatásról”, csapatunk biztosan megteremti azt a vizuális élményt, amit megálmodott. Ha még nincs konkrét elképzelése, akkor sem kell aggódnia, a UI/UX kialakítását nyugodtan ránk bízhatja, az eredményben nem fog csalódni.

Tesztelés és hibajavítás

Az általunk fejlesztett megoldások hibamentes működését a többkörös tesztelés biztosítja, melyet saját belső tesztelőcsapatunk biztosít. A tesztelés a fejlesztés teljes életciklusára vonatkozik, így többek között lebonyolítjuk a szükséges integrációs, regressziós, teljesítmény és stressz tesztelési folyamatokat is.

Innovatív megoldások

Cégünk saját kutatási és fejlesztési részlegén olyan innovatív technológiákkal kísérletezünk, melyek alternatív megoldásokat tesznek elérhetővé nagy közönség számára, megfizethető áron. Kollégáink folyamatosan képzik magukat, így naprakész tudás birtokában vagyunk a technológiai újdonságokkal kapcsolatban is.

Referenciáink egyedi szoftverfejlesztésre

Partnereink között a kis start-up vállalkozások, valamint nemzetközi nagyvállalatok egyaránt megtalálhatók. Ügyfeleink az üzleti élet különböző szektorában képviseltetik magukat, így az elmúlt 12 év során, számos területen szereztünk tapasztalatot. Ismerje meg néhány munkánkat, melyeket partnereink egyedi igényei alapján készítettünk el.

Kedvezményes áraink

Minden egyedi fejlesztés más és más, így konkrét árakat nem áll módunkban megadni. A Vállalkozz Digitálisan program keretében az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani ügyfeleinknek, legyen szó mobilalkalmazás fejlesztésről, szoftveres megoldásokról, vagy webes megjelenésről. A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik. Regisztrálok a kedvezményért!

Egyedi fejlesztések

Kedvezményeink

20 % kedvezmény az eredeti árszabásunkhoz képest


Ingyenes grafikai tervezés és a trendeknek megfelelő UI/UX kialakítása


50 % kedvezmény Support díjainkból az első 6 hónapban

További tájékoztatásért, vagy kérdés esetén keresse bizalommal értékesítő kollégánkat – Kocsis Máté (+36 20 337 4662), vagy írjon nekünk az ártáblák alján található “Érdekel” gombokra kattintva.